Sanayi 4.0 Günleri

TÜSİAD olarak küresel dinamiklerin hızla değiştiği günümüzde Türk sanayisinin dijitalleşmesini ve Sanayi 4.0’a geçiş sürecinin tedarik zincirinin tüm aşamalarına entegre edilmesini son derece önemli görüyoruz. 2015 yılından bu yana sanayide dijital dönüşüm ihtiyacına dikkat çekiyoruz ve çalışma programımızın temel konularından birini bu anlayışla sanayide dönüşüm olarak belirledik.

 

Sanayide dijital dönüşüm sürecinin ülkemizde başarılı olmasının katma değer yaratacak teknolojilerin geliştirilmesi ve katma değerli ürünün üretilmesi ile doğrudan ilintili olduğunun farkındayız. Bunun için de sanayide dijital dönüşümün tanıtılmasını, bu dönüşüm sürecinde nelere gereksinim duyulduğunun ve etkilerinin tartışılmasını, Türkiye ve dünyadaki iyi örneklerin paylaşılmasını önemli görüyoruz.

 

Bu amaçla, Sanayi 4.0 üzerine bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere gerçekleştireceğimiz ve yıl boyu sürecek TÜSİAD Sanayi 4.0 Günleri’nin ilkini 30 Mart 2017 tarihinde saat 11.00-12.30’da TÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.

 

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Bilecik’in açılış konuşmasını gerçekleştireceği etkinlikte, TÜSİAD Sanayide Dönüşüm Yuvarlak Masa Başkanı Sayın Bahadır BalkırTÜSİAD’ın Sanayi 4.0 çalışmaları ile ilgili bilgi verecek. Ardından, TÜSİAD Sanayi 4.0 Çalışma Grubu Başkanı Sayın Ali Rıza Ersoy sanayinin dijital dönüşümü hakkında bir sunum gerçekleştirecek.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 30-03-2017, Perşembe, 11:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 30-03-2017, Perşembe, 12:30
Yer / Location TÜSİAD