“SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN YEŞİL İŞ” KONFERANSI

TÜSİAD, sürdürülebilir kalkınma olgusunu temel öncelik alanlarından biri olarak belirlemiş, bu çerçevede “yaşamın gereksinimleri ve doğal kaynakların sürdürülebilirliği arasında bir dengenin kurulması” görüşünü benimsemiştir. Küresel gelişmeler dikkate alındığında, sürdürülebilirliğin rekabet gücünün artan ölçüde önemli bir unsuru haline geldiği görülmektedir. Bu çerçevede, sürdürülebilirliğin hayati bileşenlerinden biri olan yeşil iş uygulamaları dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla gündeme gelmekte ve hızla yaygınlaşmaktadır.  

Bu gelişmeleri dikkate alarak, TÜSİAD olarak kurucusu ve üyesi olduğumuz Karadeniz ve Hazar İş Dünyası Birliği  (BCB) ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ile birlikte “Sürdürülebilir bir Gelecek için Yeşil İş” konulu bir konferans düzenlemekteyiz. Konferans kapsamında küresel ve bölgesel perspektiften yeşil iş ve yeşil büyüme, ve çeşitli sektörlerdeki en iyi uygulama örneklerinin ele alınacağı iki panel gerçekleştirilecektir.

14 Mart 2014 tarihinde İstanbul Park Bosphorus Otel’de gerçekleştireceğimiz “Sürdürülebilir bir Gelecek için Yeşil İş” Konferansı’na katılımınızdan büyük memnuniyet duyacağız. Programınızın uygun olduğunu ümit eder, saygılar sunarız.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 14-03-2014, Cuma, 09:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 14-02-2014, Cuma, 14:00
Yer / Location Park Bosphorus Otel, İstanbul
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama