İŞ DÜNYASI BAKIŞ AÇISIYLA TÜRKİYE'DE YOLSUZLUK SEMİNERİ​

Toplumda güven duygusunu zedeleyerek, kaynakların adaletsiz ve verimsiz kullanımına neden olan rüşvet ve yolsuzluk, adil büyüme ve sürdürülebilir kalkınmanın önündeki en önemli engellerden biridir. Rüşvet ve yolsuzluğun engellenmesinde iş dünyasının üstlenmesi gereken rol ve sorumluluğundan bilincinden hareketle, TÜSİAD 26 Kasım 2014 tarihinde Sabancı Center’da “Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele” başlıklı bir seminer gerçekleştirilecektir.

Konferansın açılış konuşmaları Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk DİNÇER tarafından yapılacaktır. Şeffaflık Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Jermyn BROOKS konuk konuşmacı olarak yer alacağı seminerde; yolsuzluğun sosyolojik, hukuki ve iktisadi boyutları iş dünyasının bakış açısıyla inceleyen ve yolsuzlukla mücadelede alternatif çözüm araçlarını ele alan Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Raporu’nun tanıtımı yapılacaktır.

Rapor tanıtımının ardından gerçekleştirilecek “Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadelede Küresel Çözümler” başlıklı panelde,  bu alanda dünyanın önde gelen isimleri Citibank Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Uyum Başkanı Simon KINGSBURY, OECD Rüşvetle Mücadele Çalışma Grubu Başkanı Drago KOS ve IBLF Global Başkanı Brook HOROWİTZ deneyimlerini paylaşacak, en son gelişmeler ve iyi uygulamalar ele alacaklardır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 26-11-2014, Çarşamba, 08:30
Etkinlik Bitiş / Event end Date 26-11-2014, Çarşamba, 13:00
Yer / Location Sabancı Center - ISTANBUL
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.