Sürdürülebilir Turizm ve Döngüsel Ekonomi

Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl ülkelerin rekabetçiliğini analiz eden “Küresel Rekabetçilik Raporu” yayınlanmaktadır. Bu rapor, ülkelerin Dünya Ekonomik Forumu tarafından yayınlanan Seyahat ve Turizm Rekabetçilik Endeksi (TTCI)’ndeki yerinde de belirleyici rol oynamaktadır. Raporun Türkiye’deki partner kurumu olan TÜSİAD-Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu (REF), Rapor kapsamında gerçekleştirilen “Yönetici Görüşleri Anketi” nin geniş bir örnekleme iletilmesinden sorumludur.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde, turizmde küresel rekabetçilik için önemli bir konu olan sürdürülebilir turizm ve döngüsel ekonomi teması ile bir etkinlik düzenlenmektedir. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın katılımlarıyla 22 Haziran 2022 tarihinde 17.00-18.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek etkinliğin moderasyonunu REF Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Esra Durceylan Kaygusuz yapacaktır. Yönetici Görüşleri Anketi’nin sürdürülebilir turizm ve döngüsel ekonomi teması ile ilgili sorularına Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile Kapadokya Üniversitesi İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Halil Burak Sakal’ın katılımıyla odaklanılacaktır.

Buradan kayıt yaptırabileceğiniz etkinliğin programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Etkinliğe katılımınızdan ve davetimizi kurumunuzdaki ilgili isimlerle ve ağınızla paylaşmanızdan mutluluk duyacağız.

 

17.00    :     Hoşgeldiniz

 

      Ozan Diren, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gıda, Tarım ve Hizmetler Yuvarlak Masa Başkanı

 

17.05    :     Açılış Konuşması

                   

      Nadir Alpaslan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı

 

17.25    :     Dünya Ekonomik Forumu Yönetici Görüşleri Anketi ve Değerlendirme- Sürdürülebilir Turizm ve Döngüsel Ekonomi

 

                          Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Kapadokya Üniversitesi Rektörü

                   

                    Doç. Dr. Halil Burak Sakal, Kapadokya Üniversitesi İİBF Dekan Yardımcısı                                  

                                 

* Etkinliğin moderasyonu REF Direktörü Doktor Öğretim Üyesi Esra Durceylan Kaygusuz tarafından gerçekleştirilecektir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 22-06-2022, Çarşamba, 17:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 22-06-2022, Çarşamba, 18:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama