TÜSİAD SD2 Sanayi-Teknoloji Entegrasyon Programı (STEP)

TÜSİAD SD2’nin Teknoloji Kullanıcısı ve Tedarikçisi şirketleri buluşturduğu Sanayi-Teknoloji Entegrasyon Programı (STEP) 17 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek ve bu sene ilgilenen tüm kullanıcı ve tedarikçi şirketlerin katılımına açık olacak.

Şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerine yönelik panel oturumlarının olacağı STEP kapsamına katılımcı şirketler için ikili görüşme bölümü eklenmesi planlanıyor. Bu bölümde, kullanıcı ve tedarikçi şirketlerin temsilcileri STEP öncesinde aralarında randevulaşarak STEP’te tanışabilecek ve bire bir görüşebilecek.

TÜSİAD SD2 Dijital Platformu’nda Analiz/Uygulama Paketi üyesi Teknoloji Kullanıcıları ile Tedarikçi Paketi üyesi Teknoloji Tedarikçileri, tüm gün sürecek STEP’e kayıt yapabilecek ve ikili görüşme planlaması için davet alabilecek.

Platformda henüz üyelik hesabınız yoksa buradan şirketinizin üyeliğini ve devamında paket geçişinizi yapabilirsiniz. STEP için etkinlik kaydının ve randevu sisteminin Eylül’ün ikinci yarısında açılması planlanmaktadır.

Sınırlı kontenjanla gerçekleşecek STEP’e katılmayı arzu ederseniz 17 Ekim’i takviminizde tüm gün olarak kapatabilir; STEP ve ikili görüşme kayıtları başlayana kadar yıllık üyelik paketlerine geçişinizi tamamlayabilirsiniz.

Sizleri STEP’te görmekten ve iş birliğinize destek olmaktan mutluluk duyacağız.

 

Web: www.tusiadsd2.org

İletişim: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 17-10-2023, Salı, 09:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 17-10-2023, Salı, 18:00
Yer / Location İstanbul

Etkinlik Arama