TÜSİAD ve Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi İşbirliğinde Türkiye’nin Sanayide Enerji Verimliliği Görünümü Projesi Kapsamında Çalıştaya Davet

Değerli Paydaşımız,

TÜSİAD ve Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) işbirliğinde Türkiye’nin Sanayide Enerji Verimliliği Görünümü projesine ilginizden ötürü teşekkür ediyoruz.  

13 Eylül tarihinde gerçekleştirdiğimiz proje tanıtım etkinliğinden bu yana enerji verimliliği performansını artırmayı hedefleyen ve paydaş ekosistemimizde yer almayı arzu eden çok sayıda kuruluşun katılım talebini almaktan memnuniyet duyuyoruz.

Proje kapsamındaki gelişmeleri ve önümüzdeki sürece dair detayları siz değerli katılımcılarımızla paylaşmak amacıyla 19 Aralık Salı günü 15.30-17.30 saatleri arasında Zoom üzerinden bir çalıştay gerçekleştireceğiz. Çalıştay kapsamında bir oturumu da sizlerin enerji verimliliği alanındaki deneyim ve beklentilerinin projeye entegrasyonunu istişare etmeye ayırdık. Öte yandan, çalıştayın projeye katılmak isteyen yeni paydaşlarımız için detaylı bilgilerin sunulduğu ve bu sayede ekosistemi daha da genişletecek bir platform olacağına inanıyoruz.

Sizin ve firmanızın enerji verimliliği çalışmalarında yer alan kurum temsilcilerinizin çalıştaya katılımlarınızdan mutluluk duyacağız. Katılım durumunuzu 13 Aralık Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıdaki kayıt linki aracılığıyla teyit etmenizi önemle rica ederiz.

Projemizin ülkemizin enerji verimliliği potansiyelinin hayata geçirilmesinde önemli bir kaldıraç olacağına olan inancımız ve saygılarımızla,

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 19-12-2023, Salı, 15:30
Etkinlik Bitiş / Event end Date 19-12-2023, Salı, 17:30
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama