TÜSİAD SD² Tekstil ve Kimya Sektörlerinde Teknoloji Buluşması

TÜSİAD SD² Dijital Platformu ile teknolojiyi kullanan ve tedarik eden şirketler arasında etkileşimi artırmak için farklı sektör dikeylerinde teknoloji buluşmaları devam ediyor.

Bu kapsamda, platform üyesi şirketlerin katılımına yönelik olarak 28 Mart Perşembe günü 13.00-17.00 saatleri arasında Bursa’da Tekstil ve Kimya Sektörlerinde Teknoloji Buluşması planlanmaktadır. Demo-day formatındaki etkinlikte, TÜSİAD SD² Dijital Platformu’nda yer alan ve ilgili sektörlere yönelik çözümü olan teknoloji tedarikçileri dijital çözümlerini sunacak ve akabinde sektörden kullanıcılarla tedarikçiler için serbest networking gerçekleştirilecektir.

Tekstil ve kimya sektöründeki üyelerimiz, https://tusiadsd2.org/panel/etkinlik/OAwDM4/kayit bağlantısından Teknoloji Kullanıcısı hesabını oluşturarak/giriş yaparak devamında kullanıcı panelinden etkinliğe kaydolabilir.

Detaylı programı ve mekanı kaydolacak kişilerle paylaşılacak etkinliğimize katılımınızdan veya ilgili temsilcilerinizi yönlendirmenizden memnuniyet duyarız.

TÜSİAD SD²’nin önümüzdeki dönem gerçekleşecek özel etkinliklerine katılmak için platformda şirket üyeliğinizi Analiz Paketi’ne geçirmeniz yeterlidir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 28-03-2024, Perşembe, 13:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 28-03-2024, Perşembe, 17:00

Etkinlik Arama