Türkiye’nin Sanayide Enerji Verimliliği Görünümü Projesi İstişare Toplantısı

TÜSİAD ve Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) iş birliğinde başlatılan “Türkiye’nin Sanayide Enerji Verimliliği Görünümü” projesi kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sanayi sektörlerinin enerji verimliliğindeki mevcut durumlarını ortaya koymak, işletmelerin enerji verimliliği performanslarını karşılaştırmak ve her bir işletmenin enerji verimliliği potansiyelini ortaya koyarak farkındalığı artırmak amacıyla yürüttüğümüz projeye ilişkin diğer detayları içeren bilgi notunu ekte bilgilerinize sunuyoruz.  
 
13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz proje tanıtım etkinliğinden bu yana sanayinin çeşitli alt sektörlerinde faaliyet gösteren birçok firmanın katılım talebini almaktan memnuniyet duyuyoruz. Proje uygulama döneminde herhangi bir sektörde karşılaştırmalı değerlendirme yapılabilmesi için yeter sayıda katılım talebi olması prensibi gözetilmekte olup yeter sayıda katılım talebi oluşmuş olan döküm, gübre, süt ve yalıtım alt sektörlerinde uygulama dönemine geçmiş bulunduğumuzu da bu vesileyle aktarmak isteriz.
 
Öte yandan, gerek uygulama dönemine geçilen sektörlerdeki işletmelerin sayısını artırarak gerek sanayinin farklı alt sektörlerini projeye dahil ederek proje ekosistemini genişletmeye büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede, proje uygulama dönemine ilişkin bilgi paylaşımında bulunmak ve istişare sürecini devam ettirmek amacıyla 22 Mart Cuma günü 10.00-11.30 saatleri arasında Zoom üzerinden bir toplantı gerçekleştireceğiz.
 
Söz konusu toplantıya katılımınızdan ve/veya ilgili temsilcilerinize katılımları için yönlendirmede bulunmanızdan memnuniyet duyacağız. Toplantıya aşağıdaki "Kayıt" bölümünden kaydolabilirsiniz. Toplantıya erişim linki, katılım bildirenler ile toplantı öncesinde paylaşılacaktır.
 
Herhangi bir sorunuzda yardımcı olmak ve daha detaylı bilgi sunmak üzere temasta olmaktan mutluluk duyacağız.

Sorularınız için:
Berkay Kekül: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Elif Taşyürek: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 22-03-2024, Cuma, 10:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 22-03-2024, Cuma, 11:30
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama