TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı Yapay Zeka Webinar Serisi: Yapay Zeka ve Biyoteknoloji: Laboratuvardan İnsanlara İnovasyonun Hızlandırılması

TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı Yapay Zeka Webinar Serisi kapsamında “Yapay Zeka ve Biyoteknoloji: Laboratuvardan İnsanlara İnovasyonun Hızlandırılması” webinarı 8 Mayıs Çarşamba günü 18:00 – 19:15 (TSİ) saatleri arasında düzenlenecek.
 
TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı Başkanı Ayşegül İldeniz’in açılış konuşmasını yapacağı etkinlikte Headland Strategy Group Danışmanı Bora Güner’in moderasyonunda SiteAI Kurucusu ve CEO’su Özgü Tokgöz, Ernst & Young Sağlık Endüstrisi Lideri ve Partneri Arda Ural, Massive Bio Kurucusu ve CEO’su Selin Kurnaz ve Genentech Yapay Zeka Araştırmacısı Gökçen Erarslan konuşmacı olarak yer alacak.
 
Etkinlikte hızla gelişen yapay zeka teknolojisinin biyoteknoloji endüstrisindeki yatırım trendlerini nasıl etkilediği, klinik öncesi ve klinik araştırmalardaki yaratıcı kullanımı, ilaç araştırmalarını ve üretimini nasıl hızlandırdığı gibi konular çeşitli perspektiflerden ele alınacak.
 
Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü yayından hemen önce paylaşılacaktır. Etkinliğimizde sizleri ve şirket temsilcilerinizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 08-05-2024, Çarşamba, 18:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 08-05-2024, Çarşamba, 19:15
Yer / Location Çevirimiçi

Etkinlik Arama