TÜSİAD Yönetim Kurulu Çin Ziyareti / 24-30 Mayıs 2014 Pekin – Chengdu (Sichuan) – Şangay

TÜSİAD Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu tarafından, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Yılmaz’ın başkanlığında ve TÜSİAD Yönetim Kurulu’nun katılımıyla, 24-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında Çin’in Pekin, Chengdu (Sichuan) ve Şangay şehirlerine bir ziyaret gerçekleştirilecektir.

Bu ziyarette;

  • Çin’deki muadil kuruluşlarımız CCPIT, ACFIC, EUCCC[1]
  • Başta Ekonomi Bakanlığı olmak üzere hükümet temsilcileri,
  • Çin’deki diplomatik temsilciliklerimiz, 
  • Saha ziyaretleri, önde gelen şirketler ile görüşmeler yapılması planlanmaktadır.

Arzu eden üyelerimiz için bir gün erken gidildiği takdirde, 25 Mayıs 2014 Pazar günü Pekin’de bir kültür turu ayarlanacaktır. Dileyen üyelerimiz ziyaretin arzu ettikleri bölümlerine (Pekin, Chengdu veya Şangay) katılabileceklerdir. Saha ziyaretleri heyetin kompozisyonuna göre şekillenecektir.

Ek-1’de taslak programı dikkatinize sunulan ziyarete şahsınızın veya firmanızdan uygun gördüğünüz üst düzey temsilcilerinizin katılımını arzu ettiğiniz takdirde, Ek-2’de sunulan katılım formunun doldurularak en geç 24 Mart 2014 Pazartesi gününe kadar 0212 251 70 05 no’lu faksa veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize arz ederim.

Ayrıca, ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin Ek-3’te sunulan uçak rezervasyonlarını en kısa zamanda yaptırmalarını önerir, otel ve vizeye ilişkin detaylı bilgileri katılımını belirten üyelerimize ileteceğimiz hususunu bilgilerinize sunarım.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 24-05-2014
Etkinlik Bitiş / Event end Date 30-05-2014
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama