Risk Yönetimi ve Sigortacılık Paneli

TÜSİAD Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Çalışma Grubu, dünyada ve Türkiye’de risk yönetimi uygulamaları ve risklerin transferinde sigorta kullanımı konularında, MARSH Sigorta ve Reasürans Brokerliği sponsorluğunda bir panel gerçekleştirecektir.

Risk yönetimi ve sigortacılık alanlarında genel değerlendirmelerin yapılacağı bu panel, TÜSİAD Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Çalışma Grubu seminer ve/ya panel serisinin ilk faaliyetini oluşturacaktır. Serinin, 2014 yılı için planlanan diğer etkinliklerinin, risk yönetimi ve sigortacılık alanlarında teknik alt başlıkları ele alması düşünülmektedir.

Risk Yönetimi ve Sigortacılık” başlıklı panelin ilk bölümünde Dünya Ekonomi Forumu 2014 Küresel Risk Raporu’nun tanıtımı yapılacaktır. Panelin ikinci bölümünde ise, kurumların hissedarlarına mümkün olabilen en yüksek değeri sağlayabilmeleri ve sürdürülebilir büyümeleri için:

-          Karşı karşıya oldukları riskleri etkin bir şekilde belirlemesi, ölçmesi ve yönetmesi,

-          Riski stratejik bir araç olarak değerlendirmesi,

-          Riski sistematik olarak yöneterek rekabet edebilme gücünü artırması,

-          Kurumların risk yönetim sürecinde sigorta farkındalığı ve tedariki,

konuları ele alınacaktır.

14 Mart 2014 Cuma günü 09.00-12.30 saatleri arasında Milli Reasürans Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek söz konusu panele katılımınızdan büyük memnuniyet duyacağız.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 14-03-2014, Cuma, 09:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 14-03-2014, Cuma, 12:30
Yer / Location Milli Reasürans
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.