Turkey – France – European Union: Change Settings?

Fransız toplumunda günümüz Türkiye’sinin ekonomik, siyasal ve kültürel özellikleri hakkında bilgileri derinleştirmek, bu konularda bilimsel araştırmalarda bulunmak, Fransa ile kültürel etkileşimi ve işbirliğini desteklemek amacıyla TÜSİAD’ın girişimi ile 2009 yılında Paris'te “Institut du Bosphore” (www.institut-bosphore.org) adı altında bir düşünce kuruluşu kurulmuştur.

Institut du Bosphore, Fransa ve Türkiye kamuoyları arasındaki diyaloğun güçlendirilmesini hedefleyen etkinlikleri ile her iki toplumda önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Bu bağlamda, her sene İstanbul’da Fransız ve Türk siyaset çevreleri, iş dünyası ve medya temsilcilerinin fikir alışverişinde bulunmasına imkân tanıyan “Bosphorous Seminar/Boğaziçi Semineri” adlı yıllık toplantısını gerçekleştirmektedir.

Bosphorous Semineri’nin sekizincisi 18 – 19 Ekim 2017 tarihleri arasında Intercontinental Oteli’nde “Turkey – France – European Union: Change Settings?” ana teması altında gerçekleştirilecektir.

Bu bağlamda, Fransa ve Türkiye’nin yanı sıra, AB çevrelerinden üst düzey konuşmacıların da yer alacağı seminere şahsınızın ve kuruluşunuzdaki ilgili uzmanların katılımından memnuniyet duyacağız.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 18-10-2017
Etkinlik Bitiş / Event end Date 19-10-2017
Yer / Location InterContinental Istanbul
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.