Dijital Dönüşüm Web Semineri Dizisi No: 1

TÜSİAD tarafından yurt dışındaki Türk araştırmacı, girişimci ve profesyonellerin konuk olacağı “dijital dönüşüm web semineri dizisi” başlatıldı. Bu kapsamda ilk web semineri 17 Aralık Salı günü TSİ saat 19.00-19.45 arasında gerçekleştirilecek. 
Web seminerinin konuk konuşmacıları, San Francisco’da 4. Sanayi Devrimi Merkezi’nde süreli olarak görev yapmakta olan, aynı zamanda TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı üyeleri Ford Otosan Akıllı Hareketlilik Yöneticisi Canalp Gündoğdu ve Arçelik Proje Yöneticisi Burak Demirtaş olacak. 45 dakikalık söyleşi TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Başkanı Serkan Sevim’in katılımıyla gerçekleşecek. 
Web seminerinde, Silikon Vadisi’nde teknoloji ekosistemi nasıl işliyor, otonom araçlar ve kentte hareketlilik, tüketici elektroniği, nesnelerin interneti, robotik ve akıllı şehir teknolojilerindeki trendler konuşulacak. 
Web seminerine katılmak için aşağıdaki "Ayrıtılar/Kayıt" bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.


Sorularınızı etkinlik öncesi veya sırasında paylaşmak için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mesaj iletebilirsiniz.


Canalp Gündoğdu
Canalp, Dünya Ekonomik Forumu’nun San Francisco’daki Endüstri 4.0 Merkezinde Koç Holding ve Ford Otosan’I temsil etmek üzere Mart 2019’dan beri Otonom ve Hareketlilik (Autonomous and Mobility) portföyüne dahil olmuştur. Şu anda Dünya Ekonomik Forumu’nda Otonom Yük Taşımacılığı hakkında proje  yönetmektedir.
2011’den beri Ford Otosan’da farklı pozisyon ve kademelerdeçalışmışolup, Şubat 2019’dan beri Akıllı Hareketlilik Yöneticisi olarak görev yapmaktadır.
1986 doğumlu Canalp, lisans eğitimini 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğinde tamamlamış olup, yüksek lisans eğitimini İngiltere’de ‘’MSc Management and Entrepreneurship’’ üzerine yapmıştır. 


Mehmet Burak Demirtaş
Burak, Dünya Ekonomik Forumu’nun San Francisco’daki Endüstri 4.0 Merkezi’nde Koç Holding ve Arçelik’I temsil etmeküzere Mart 2019’da Nesnelerin İnterneti, Robotik Sistemler ve Akıllı Şehirler (IoT, Robotics and Smart Cities)portföyüne dahil olmuştur. Kablosuz bağlantı sahibi kullanıcı cihazlarının topladığı verilerin güvenirliği ve siber güvenlik tehditlerinin kullanıcılar üzerindeki olumsuz etkisinin ortadan kaldırılmasına yönelik proje yürütmektedir.
15 yılı aşkın bir süredir tüketici elektroniği ürünleri projeleri içerisinde farklı kademelerde görev almıştır. 2005 yılında Koç Topluluğu’na katılmış ve 2009 yılında Arçelik’te çalışmaya başlamıştır. Ağustos 2018’den beri Proje Yöneticisi olarak görev almaktadır
1978 doğumlu Burak, lisans eğitimini 2001 yılında OrtaDoğu Teknik Üniversitesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında tamamlamıştır. 
TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı hakkında bilgi için: https://www.tusiad.us/category/silicon-valley-network/

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 17-12-2019, Salı, 19:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 17-12-2019, Salı, 19:45
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.