Fikri Mülkiyet Haklarının Ticarileştirilmesi Semineri

Şirketlerin sadece üretim üzerinden değil, sahip oldukları fikri haklar üzerinden de rekabet ettikleri bu dönemde, fikir ürünlerinin yönetimine ilişkin farklı bakış açıları geliştirilmelidir.

Bu gelişmeleri dikkate alarak 12 Haziran 2014 tarihinde TÜSİAD Genel Sekreterlik Konferans Salonu’nda fikri hakların ticarileştirilmesi alanında bir seminer gerçekleştirecektir.

Seminerin ilk bölümünde, Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Özdemir tarafından kaleme alınan ve fikri hakların ticarileştirilmesinde kullanılan çeşitli stratejilerin ve farklı değerleme yöntemlerini ele alındığı Fikri Hakların Ticarileştirilmesi raporunun tanıtımı yapılacaktır.

Rapor tanıtımının ardından düzenlenecek panelde, Hewlett-Packard Patent Satışları Yöneticisi Pallavi Shah, ticarileştirme uygulamalarını ele alacak; patent değerlemesi alanında dünyanın önde gelen ismi Dr. Malte Koellner ve Avrupa’nın önde gelen hukuk firması Bardehle Pagenberg ortağı Dr. Tilman Müller-Stoy ise fikri hakların değerlemesi ve bu alanda şirketlerin atması gereken ilk adımlara ilişkin uzman görüşlerini paylaşacaklardır.

Seminerimizin tarihini şimdiden takviminize not etmenizi rica ediyoruz. 

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 12-06-2014, Perşembe, 08:30
Etkinlik Bitiş / Event end Date 12-06-2014, Perşembe, 13:30
Yer / Location TÜSİAD
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.