TÜSİAD Perakende Sektöründe Yeniden Başlamak Webinarı

Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler, gündelik hayata getirilen kısıtlamalar, tüketim alışkanlıklarındaki değişim ve bozulan tedarik zincirleri sonucunda perakende, salgından en çok etkilenen sektörlerden biri oldu.   

Bu dönemin olumsuz etkilerini en aza indirebilmek ve sektörde yeniden normale dönüşe hazırlanabilmek için atılması gereken adımları tartışmak amacıyla TÜSİAD Perakende Çalışma Grubunun katkılarıyla “Perakende Sektöründe Yeniden Başlamak” konulu bir webinar düzenliyoruz. Webinarın Mediamarkt CEO’su Yenal Gökyıldırım’ın moderasyonuyla gerçekleşecek panel bölümünde; dünyadaki örnekler ışığında, yeniden başlama süreci için yapılması gereken hazırlıkları ve bu süreçte sektörü bekleyen riskleri masaya yatıracağız. Panel sonunda sizlerin sorularını yanıtlayacağız.

Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek webinara mobil veya masaüstü cihazlarınızdan bağlanabilirsiniz. Webinara katılabilmek için cihazınıza Zoom uygulamasını kurmanız yeterli olacaktır. Uygulamayı indirebileceğiniz erişim adresini aşağıda bulabilirsiniz.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren TÜSİAD üyeleri ve şirket temsilcileri ile etkinlik günü paylaşılacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 27-04-2020, Pazartesi, 18:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 27-04-2020, Pazartesi, 19:00
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.