Yeni Dönemde Yatırımlar Nereye Kayar Webinar daveti

“Yeni Dönemde Yatırımlar Nereye Kayar?” webinarında, COVID-19 dönemi ve sonrası yatırımcı gözünden okunacak ve bu dönemlerdeki yatırım trendlerine ilişkin yorumlar konuşulacaktır.  

Son aylarda ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının oluşturduğu kriz ortamı, iş dünyasını olduğu kadar startup ekosistemini de derinden etkilemektedir. Belirsizlik döneminin ne kadar süreceği, startupların bu dönemi en az zararla atlatabilmek ve krizi fırsata çevirmek için nasıl bir strateji izlemeleri gerektiği herkesin cevaplamaya çalıştığı sorular olarak gündemde yer almaktadır. Kuşkusuz ki yatırımcıların son gelişmeleri nasıl okudukları ve yatırım kararlarını hangi kıstaslara göre belirleyecekleri ise bu çalkantılı dönemde her zamankinden de kritik bir öneme sahiptir.

TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası Başkanı İrem Oral Kayacık ve Girişimcilik Ekosistemi Çalışma Grubu Başkanı Murat Peksavaş’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak olan “Yeni Dönemde Yatırımlar Nereye Kayar?” webinarında, Boğaziçi Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek moderatörlüğünde gerçekleşecektir. Webinara, ScaleX Ventures Kurucusu ve Yönetici Ortağı Dilek Dayınlarlı ve Revo Capital Kurucu Ortağı ve Direktörü Cenk Bayrakdar konuşmacı olarak katılacaktır.

Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek webinarlara mobil veya masaüstü cihazlarınızdan bağlanabilirsiniz. Webinara katılabilmek için cihazınıza Zoom uygulamasını kurmanız gerekmektedir. Uygulamayı indirebileceğiniz erişim adresini aşağıda bulabilirsiniz.
 
Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü paylaşılacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 08-05-2020, Cuma, 15:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 08-05-2020, Cuma, 16:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.