TUSIAD - Institut du Bosphore - Berlin Bosphorus Initiative III. Webinarı: "The Future of Business in A Post Covid-19 World”

TÜSİAD, Institut du Bosphore (IB) ve Berlin Bosphorus Initiative (BBI) ortaklığında “Manşetlerin Ötesinde: Avrupa’nın Geleceği / Beyond the Headlines: Future of Europe” ana teması altında üç ayrı oturumdan oluşan bir webinar serisi gerçekleştirilmektedir.  

Webinar serisinin üçüncü oturumu 11 Haziran Perşembe günü saat 15:30’da “Covid-19 Sonrası Dünyada Ticaret ve İş Yapışın Geleceği / The Future of Business in A Post Covid-19 World” başlığı altında düzenlenecek. Webinar programı:

Oturum Yöneticisi:

Hüseyin Gelis Berlin Bosphorus Initiative Yönetim Kurulu Başkanı & Siemens Türkiye CEO

Konuşmacılar:

André Sapir, Bruegel Kıdemli Uzmanı (Uluslararası Ticaret, Ekonomi)

Zeynep Bodur Okyay, Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO & DEIK Türkiye – Avrupa İş Konseyi Koordinatör Başka

Franck Mereyde, Board Member, TAV Airports (Member of Groupe ADP), Vice President of France Network, TÜSİAD & Board Member, Institut du Bosphore

Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Dr. Klaus Günter Deutsch, The Federation of German Industries (BDI) Ekonomi ve Sanayi Politikaları Araştırma Direktörü

Oturumda sırasında Covid-19’un Türkiye ve Avrupa ekonomisine etkileri, önümüzdeki döneme ilişkin iş dünyasının öngörüleri, salgın ile mücadelede teknolojinin rolü ve küresel tedarik zincirlerinin çeşitlendirilmesi konularına değinilecek. Webinarın dili İngilizce olacaktır.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren üyelerimiz ve şirket temsilcileri ile etkinlik günü (Perşembe) yayından önce paylaşılacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 11-06-2020, Perşembe, 15:30
Etkinlik Bitiş / Event end Date 11-06-2020, Perşembe, 16:30
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.