TUSIAD UK - Türkiye İlişkileri Webinari Daveti

TÜSİAD ve İngiltere’deki muadil kuruluşu CBI (Confederation of British Industries) ortaklığında 30 Haziran Salı günü 14.00 – 14.50 saatleri arasında “Türkiye – Birleşik Krallık Ekonomik ve Ticari İlişkilerin Geleceği” konulu bir webinar düzenlenecektir.  

 

Giriş konuşmaları TÜSİAD Birleşik Krallık Network Başkanı Kazım Köseoğlu, ve CBI Yönetim Kurulu Direktör Yardımcısı Josh Hardie tarafından gerçekleştirilecek webinarda Birleşik Krallık’ın Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Ranil Jayawardena ve T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur konuya ilişkin değerlendirmelerini aktaracaktır.

 

Oturum sırasında Birleşik Krallık – Avrupa Birliği arasında ticaret ve gelecekteki ilişkileri şekillendirecek müzakerelere ilişkin son durum ve geçiş dönemini takiben Türkiye – İngiltere arasında imzalanması öngörülen ticaret anlaşmasına ilişkin bilgi aktarılarak ikili ilişkilerde önümüzdeki dönem fırsatlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunulacaktır. Etkinliğin dili İngilizce olacaktır.

 

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren üyelerimiz ve şirket temsilcileri ile etkinlik günü (Salı) yayından önce paylaşılacaktır.

 

Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek webinara mobil veya masaüstü cihazlarınızdan bağlanabilirsiniz. Webinara katılabilmek için cihazınıza Zoom uygulamasını kurmanız yeterli olacaktır. Zoom uygulaması ile toplantıya giriş yapıldığı zaman toplantının güvenliği açısından "İSİM SOYİSİM/ŞİRKET" bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Uygulamayı indirebileceğiniz erişim adresini aşağıda bulabilirsiniz.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 30-06-2020, Salı, 14:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 30-06-2020, Salı, 14:50
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.