TÜSİAD SD² Programı Tedarikçi Bilgilendirme Webinarı

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı (TÜSİAD SD²)’nın üçüncü dönemini başladı. Dijital dönüşümün farklı alanlarında çeşitli sektörlerin problemlerine çözüm arayan TÜSİAD SD², üçüncü yılında da, teknoloji tedarikçisi KOBİ’ler için, ürün ve çözümlerini tanıtma, kullanıcı tarafındaki problem alanlarını görme, müşteri doğrulama, kullanıcıların sahasında ve verisiyle çalışma, kullanıcı şirketlerle uzun soluklu iş birliği geliştirme, tüm kullanıcılarla tanışma imkanı sağlıyor. Yeni dönem tedarikçi başvuruları devam ederken, TÜSİAD SD² Programının işleyişi, 2020 takvimi, teknoloji tedarikçileri için hedefleri hakkında bilgi vermek ve soruları cevaplamak amacıyla 21 Ağustos tarihinde bir webinar düzenlenecek.

TÜSİAD SD² Programı Tedarikçi Bilgilendirme Webinarı’na katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren şirket temsilcileri ile etkinlik günü (Cuma) yayından hemen önce paylaşılacaktır.

Webinara aşağıdaki "Ayrıntılar/Kayıt" bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.

Bu hafta itibarıyla başvurulara açılan TÜSİAD SD² Programının 2020 dönemi çağrılarına, 18 Eylül 2020’ye kadar https://tusiadsd2.org/ adresimizden başvurabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için: https://zoom.us/download#client_4meeting

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 21-08-2020, Cuma, 10:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 21-08-2020, Cuma, 12:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.