Avrupa Yeşil Mutabakatı Türkiye İş Dünyasını Nasıl Etkileyecek? Webinarı

TÜSİAD Yatırım Ortamı Yuvarlak Masası koordinasyonunda kurulan Yeşil Mutabakat Görev Gücü tarafından 11 Eylül saat 14:00 -  15:30 arasında T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Gonca YILMAZ BATUR’un katılımıyla “Avrupa Yeşil Mutabakatı Türkiye İş Dünyasını Nasıl Etkileyecek?” başlıklı bir webinar düzenlenecektir.

2050 yılında karbon-nötr kıta olma hedefini ortaya koymak amacıyla AB Komisyonu tarafından 11 Aralık 2019 tarihinde açıklanan Avrupa Yeşil Mutabakatı (EU Green Deal), Birliğin iklim değişikliği ile mücadelesinde yeni bir fazı işaret ederken, ekonomik ve sosyal etkileri beraberinde getiren “yeni büyüme stratejisi”nin yol planını sunmaktadır. AB’nin içine girmeye hazırlandığı bu yeni düzen özellikle Türkiye’nin Birlik ile ticari ilişkileri açısından büyük bir önem taşımaktadır.

Webinarda AB Komisyonu tarafından Avrupa Yeşil Mutabakat kapsamında kurulacak yeni düzenin Türkiye – AB ticaret ilişkileri ile Türkiye sanayisine olası etkileri, buna karşılık Türkiye’nin tutumu, gündemindeki politika ve düzenlenmeler ve Avrupa’nın yeni ticaret politikalarının iklim hedeflerine ulaşılmasında üstleneceği rol ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla masaya yatırılacaktır.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren şirket temsilcileri ile etkinlik günü (Cuma) yayından hemen önce paylaşılacaktır.

Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek webinara mobil veya masaüstü cihazlarınızdan bağlanabilirsiniz. Webinara katılabilmek için cihazınıza Zoom uygulamasını kurmanız yeterli olacaktır. Zoom uygulaması ile toplantıya giriş yapıldığı zaman toplantının güvenliği açısından "İSİM SOYİSİM/ŞİRKET" bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Uygulamayı indirebileceğiniz erişim adresini aşağıda bulabilirsiniz.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 11-09-2020, Cuma, 14:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 11-09-2020, Cuma, 15:30
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.