Salgın Sonrası Dünya'nın ve Avrupa'nın Belirsizlikleri

Boğaziçi Üniversitesi-TÜSİAD Dış Politika Forumu, 22 Eylül 2020 Salı günü, Türkiye saati ile 15:00-16:00 saatleri arasında “Salgın Sonrası Dünya'nın ve Avrupa’nın Belirsizlikleri” başlıklı bir webinar düzenleyecek.
 
Dış Politika Forumu Direktörü Prof. Dr. Hakan Yılmaz’ın yönetimindeki toplantıda, önde gelen düşünürlerinden olan Liberal Stratejiler Merkezi Başkanı ve IWM Viyana İnsan Bilimleri Enstitüsü Daimi Araştırmacısı Ivan Krastev ile Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziya Öniş konuşmacı olacaklar.
 
Dünya’da ve Avrupa’da Covid19 salgını öncesinde başlamış olan siyasal dinamiklerin salgınla nasıl bir dönüşüm gösterdiğinin ele alınacağı webinara sizin ve kuruluşunuzdaki yönetici ve uzmanların katılımından büyük memnuniyet duyarız.
 
Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren üyelerimiz ve şirket temsilcileri ile etkinlik günü (Salı) yayından önce paylaşılacaktır.
 
Toplantı İngilizce olup İngilizce’den Türkçe’ye eşzamanlı çeviri yapılacaktır.
 
Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek webinara mobil veya masaüstü cihazlarınızdan bağlanabilirsiniz. Webinara katılabilmek için cihazınıza Zoom uygulamasını kurmanız yeterli olacaktır. Zoom uygulaması ile toplantıya giriş yapıldığı zaman toplantının güvenliği açısından "İSİM SOYİSİM/ŞİRKET" bilgilerinin girilmesi gerekmektedir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 22-09-2020, Salı, 15:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 22-09-2020, Salı, 16:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.