Ekonomik Göstergeler Merceğinden Yeni İklim Rejimi Rapor Lansmanı

TÜSİAD Enerji ve Çevre Yuvarlak Masası faaliyetleri kapsamında hazırlanan "Ekonomik Göstergeler Merceğinden Yeni İklim Rejimi Raporu"nun tanıtımı 21 Eylül 2020 tarihinde saat 13:30-15:00 arasında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı ve İklim Başmüzakerecisi Sn. Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar'ın ana konuşmacı olacağı bir webinar ile gerçekleştirilecektir.  

Önümüzdeki dönemin küresel riskleri arasında ilk sıralarda yer alan iklim değişikliği, ülkemizin içinde bulunduğu iklim kuşağı itibarıyla TÜSİAD’ın gerek çevre gerek ekonomi başlıklarındaki öncelikli çalışma alanları içindedir. Paris Anlaşması ve AB bünyesinde çalışmaları devam eden Avrupa Yeşil Mutabakatı ile şekillenmekte olan yeni iklim rejimi, beraberinde getirmesi muhtemel ticari tedbirler açısından da kritik önem taşımaktadır.  

Webinarda tanıtımı yapılacak “TÜSİAD Ekonomik Göstergeler Merceğinden Yeni İklim Rejimi Raporu” öngörülen yeni iklim rejiminin ülkemiz sanayisi açısından ne gibi etkileri olacağını ekonomik modellerle ele almaktadır.  Webinarın ayrıntılı programı bilahare paylaşılacaktır.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren şirket temsilcileri ile etkinlik günü yayından hemen önce paylaşılacaktır. 

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 21-09-2020, Pazartesi, 13:30
Etkinlik Bitiş / Event end Date 21-09-2020, Pazartesi, 15:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.