Şirketlerimizi Geleceğe Nasıl Taşırız?

TÜSİAD, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) işbirliği ile 11 Kasım, 14.00 – 15.00 saatleri arasında “Şirketlerimizi Geleceğe Nasıl Taşırız?” başlıklı bir webinar düzenleyecektir. Webinarda kurumsal yönetim ilkelerinin her ölçekteki şirketin karar alma mekanizması için önemi ve kazanımları tartışılacaktır. 

Bu çerçevede,

  • Startuplar için başarı kriterleri nelerdir?
  • Startuplar gerek kuruluş gerekse büyüme aşamalarında hangi kurumsal yönetim araçlarından faydalanabilirler?
  • Yatırımcılar nelere dikkat eder, yatırım yaptıkları şirketlerden ne beklerler? sorularına cevap aranacaktır.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası Başkanı İrem Oral Kayacık ve TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ünal’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak webinar, yine Feyyaz Ünal moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panel ile devam edecektir. Panele, Commencis Kurucusu ve CEO’su Fırat İşbecer, TİM-TEB Girişim Evleri Program Koordinatörü Mehmet Şöhrap Sanlı ve Sweaters Kurucusu Elif Boyner konuşmacı olarak katılacaktır. Webinarın kapanış konuşması ise TÜSİAD Girişimcilik Ekosistemi Çalışma Grubu Başkanı Murat Peksavaş tarafından yapılacaktır.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü paylaşılacaktır. Katılım sayısı sınırlı olduğundan, maksimum sayıya ulaştığında erişim kapanacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 11-11-2020, Çarşamba, 14:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 11-11-2020, Çarşamba, 15:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.