Silikon Vadisi Meet-Up

TÜSİAD 8 Aralık Salı günü, 19.00 – 20.30 (IST) saatleri arasında Silikon Vadisi Meet-Up etkinliğini düzenleyecektir. Silikon Vadisi’ne açılmış Türk startuplar ile iş dünyası arasında karşılıklı öğrenme ve etkileşim atmosferinin oluşmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek etkinlikte, Silikon Vadisi’nde iş kurma ve yatırım süreçleri, kurumsal şirket - startup işbirlikleri ve pandeminin startup ekosistemlerine olan etkileri tartışılacaktır.
 
TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası Başkanı İrem Oral Kayacık’ın ve TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı Başkanı Ayşegül İldeniz’in açılış konuşmaları ile başlayacak olan etkinlik çerçevesinde düzenlenecek panelde XCINEX Kurucusu Cihan Fuat Atkın, FunaFoods Kurucusu Esra Serbes, Compocket Kurucusu İlayda Büyükdoğan ve Mall IQ Kurucusu Batu Sat’ın konuşmacı olarak yer alacaktır. 
 
Etkinliğe erişim linki, TÜSİAD.Biz sistemi üzerinden katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü paylaşılacaktır. Katılım sayısı sınırlı olduğundan, maksimum sayıya ulaştığında erişim kapanacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 08-12-2020, Salı, 19:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 08-12-2020, Salı, 20:30
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama