EBRD "Geçiş Raporu- Devlet Geri Dönüyor" Webinarı

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) her yıl Orta ve Doğu Avrupa, Orta Asya ve Güney ve Doğu Akdeniz’de geçiş sürecindeki 30’dan fazla ülkenin siyasal ve ekonomik reformlarını ve demokratik kurumların gelişimiyle uzun vadeli ekonomik büyüme arasındaki bağlantıları ele alan “Transition Report/ Geçiş Raporu” yayınlamaktadır. 2020-2021 raporu “Devlet Geri Dönüyor” başlığıyla yayınlanmıştır.

Rapor, gelişmekte olan ekonomilerin artan devlet etkisi çerçevesinde başarılı politikalar geliştirebilmesi için kurumların kalitesinin, kamu yönetiminin ve iyi yönetişimin önemine değinmektedir. EBRD tarafından hazırlanan ve raporun konusu hakkında bilgi sunan not ekte yer almaktadır.

Açılış konuşmalarının TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Barış Oran ve EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner tarafından gerçekleştirileceği webinar 16 Aralık Çarşamba günü 14.00-15.30 saatleri arasında düzenlenecektir. Raporun tanıtımı EBRD Baş Ekonomisti Beata Javorcik tarafından yapılacaktır.

İngilizce-Türkçe tercüme yapılacak olan webinara şahsınızın ve/veya kuruluşunuzdan uygun göreceğiniz bir uzmanın katılımından memnuniyet duyarız.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetlilerimiz ile etkinlik günü yayından önce paylaşılacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 16-12-2020, Çarşamba, 14:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 16-12-2020, Çarşamba, 15:30
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.