New York Meet-Up Etkinliği

Dış ekosistemler ile etkileşimin artırılması amacıyla düzenlenen Meet-Up serimiz kapsamında 26 Şubat Cuma günü 17.00 – 18.15 (IST) saatleri arasında New York Meet-Up etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinlikte operasyonlarını New York’ta ve/veya iki ülkede birden yürüten yenilikçi Türk startuplar ile bir araya gelinerek, New York’ta iş kurma ve yatırım süreçleri, kurumsal şirket - startup işbirlikleri dinlenecek ve karşılıklı öğrenme/etkileşim atmosferinin oluşması sağlanacaktır. 

TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası Başkanı İrem Oral Kayacık’ın Tekfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekfen Ventures Başkanı Sinan Uzan ile yapacağı söyleşi ile başlayacak etkinlik, TÜSİAD Girişimcilik Ekosistemi Çalışma Grubu Üyesi Cem Mimaroğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan panel ile devam edecektir. Panelde New York’ta faaliyet gösteren Türk girişimcilerden Streetbees Kurucusu Tuğçe Bulut, Kaiyo Kurucusu Alpay Koraltürk ve Firefly Kurucu Ortağı Onur Kardeşler konuşmacı olarak yer alacaktır.  

Etkinliğe katılım durumunuzu TÜSİAD.Biz sistemi üzerinden bildirmenizi önemle rica ederiz. İlgili zoom linki katılım bildiren üyelerimize etkinlikten bir gün önce iletilecektir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 26-02-2021, Cuma, 17:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 26-02-2021, Cuma, 18:15
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.