Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Mobilite Çağrısı Tanıtımı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sağlanan teşvik, yatırım ve Ar-Ge desteklerini orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlere yoğunlaştırma amacıyla Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı başlatılmıştır.

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında 30 Nisan 2021 tarihi itibariyle “Mobilite Çağrısı” açılmış olup, söz konusu çağrı döneminde ön başvuruların alınması süreci 8 Haziran 2021 tarihinde sona ermektedir.

Bu çerçevede, söz konusu Mobilite Çağrısı’nın tanıtımının yapılması ve başvuru sürecinin etkin yürütülmesi için bilgi paylaşılması amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Kacır’ın katılımıyla düzenlenecek “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Mobilite Çağrısı Tanıtım Etkinliği” 28 Mayıs tarihinde 11.00-13.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Programı aşağıda bilgilerinize sunulan etkinliğe katılımınızdan ve davetimizi kurumunuzdaki ilgililerle paylaşmanızdan mutluluk duyacağız.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü yayından hemen önce paylaşılacaktır.

 

Program

11.00    :     Açılış Konuşmaları
                    
  • Dr. Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Sanayi Politikaları Yuvarlak Masa Başkanı
  • Mehmet Fatih Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı 
11.20    :     Mobilite Çağrısı Tanıtım Sunumu
  • Hakan Erten, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Program Yönetimi Dairesi Başkanı 
12.20    :     Soru-Cevap

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 28-05-2021, Cuma, 11:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 28-05-2021, Cuma, 13:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.