Kişisel Verilerin Korunması Konferansı | Personal Data Protection Conference

Covid-19 pandemisi ile birlikte tüm dünyada giderek artan dijitalleşmeyle, veri saklamanın önemi ve güvenliği bir kez daha gündemimize taşındı. TÜSİAD olarak sizleri, kişisel verilerin korunmasına ilişkin gelişmelerin ve bu konuda Türkiye’deki şirketler açısından risk ve fırsatların değerlendirileceği “Kişisel Verilerin Korunması Konferansı”na davet ediyoruz.

Türkiye’den ve Avrupa Birliği’nden kamu, sivil toplum ve iş dünyası temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek konferansta, kişisel verilerin korunması konusu Türkiye’de ilk defa çeşitli boyutlarıyla fiziksel ve çevrimiçi ortamda farklı oturumlarla ele alınacak.

Açılış konuşmalarının Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve Avrupa Veri Koruma Kurulu Denetçisi Wojciech Wiewiórowski tarafından yapılacak olan konferansın konuk konuşmacı bölümlerinde ise TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Yatırım Ortamı Yuvarlak Masası Başkanı Dr. Fatih Kemal Ebiçlioğlu moderatörlüğünde, Avrupa Veri Koruma Kurulu Başkan Yardımcısı  Aleid Wolfsen, TÜSİAD Veri Koruma ve Teknoloji Hukuku Çalışma Grubu Başkanı Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün moderatörlüğünde Business Europe Dijital Ekonomi Görev Gücü Başkan Yardımcısı Liam Benham yer alacak.

Paneller ve panel konuşmacılarına ilişkin detaylı bilgi önümüzdeki hafta sizlerle paylaşılacak.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 08-06-2021, Salı, 09:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 08-06-2021, Salı, 16:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama