TÜSİAD SD2 Programı 2020 Dijital Çözümleri – Siemens & Simsoft

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı – TÜSİAD SD2 2020 döneminde eşleşen Teknoloji Kullanıcıları ile Teknoloji Tedarikçileri dijital çözüm üretmeye devam ediyor.

2020 dönemi Başarı Hikayeleri Töreni’nde kısaca tanıtılan dijital çözümleri, çalışılan teknoloji ve yaratması hedeflenen değer odağında sizlerle paylaşmak için bu sene de webinar dizisi düzenliyoruz.

TÜSİAD SD2 Dijital Çözümler Webinar Dizisi’nin dördüncüsünde, Teknoloji Kullanıcısı Siemens ve Teknoloji Tedarikçisi Simsoft temsilcileri, TÜSİAD SD2 Programı’nda projelendirdikleri “Üretim Süreci ve Materyal Planlaması için Simülasyon” başlıklı dijital çözümü sizlerle paylaşacak ve sorularınızı cevaplayacak.

16 Haziran Çarşamba günü 16.00-16.45 arasında TÜSİAD Youtube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek webinarı mobil veya masaüstü cihazlarınızdan izleyebilir; sohbet kısmından sorularınızı iletebilirsiniz.

Not: Kayıt sekmesi aracılığıyla kayıt olarak etkinliği takviminize alabilirsiniz; etkinlik TÜSİAD Youtube kanalından yayınlanacağından etkinlik günü bağlantı linki ayrıca paylaşılmayacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 16-06-2021, Çarşamba, 16:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 16-06-2021, Çarşamba, 16:45
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.