Markada Ticarileştirme Stratejileri

Şirketlerin sahip oldukları markaları en etkin biçimde yönetebilmesi ve markalarından değer yaratarak uluslararası pazarda rekabet gücünü arttırması amacıyla 24 Ekim 2014 tarihinde TÜSİAD Genel Sekreterlik Konferans Salonu’nda “Markada Ticarileştirme Stratejileri” başlıklı bir seminer gerçekleştirilecektir.

Seminerde, Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Özdemir tarafından Fikri Hakların Ticarileştirilmesi raporunun tanıtımı yapılacaktır.

Rapor tanıtımının ardından gerçekleştirilecek “Fikri Haklardan Değer Yaratmak” başlıklı panelde, katılımcılar TÜSİAD raporunu değerlendirerek Türkiye’de fikri hakların ticarileştirilmesinin teşvik edilmesine ilişkin atılması gereken adımları ve yöntemleri tartışacaklardır. 

Seminerin ikinci bölümünde, “Markada Değerleme, Ticarileştirme ve Vergilendirme Stratejileri” başlıklı panelde marka danışmalığı veren uluslararası şirketlerden MW Trade Marks Ltd kıdemli ortağı Jonathan Wyness ve Brand Finance kurucusu David Haigh marka değerlemesinin hem hukuki hem de ekonomik/vergi boyutu ele alacaklardır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 24-10-2014, Cuma, 08:30
Etkinlik Bitiş / Event end Date 24-10-2014, Cuma, 16:00
Yer / Location TÜSİAD
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.