Dijital Pusula 2030: Avrupa’nın Dijital On Yılı

COVID-19 pandemisinin etkisiyle birlikte dijitalleşme olgusunun önemi her geçen gün artıyor. Yeşil mutabakat ve dijital dönüşüm Avrupa Birliği’nin temel gündemini ve gelecek stratejisini oluşturuyor. Avrupa Birliği iddialı dijital dönüşüm hedeflerini somutlaştırmak ve ilerlemeyi ölçmek amacıyla dört eksenden oluşan “Dijital Pusula: Avrupa’nın Dijital On Yılı” vizyonunu ve yol haritasını geçtiğimiz aylarda açıkladı.  Bu kapsamda, Avrupa Birliği’nin dijital dönüşüme yönelik gelecek stratejisini ve ülkemize olası etkilerini 3 Kasım Çarşamba günü saat 16:00’da çevrimiçi ortamda düzenlenecek webinarda ele alacağız.
 
TÜSİAD Dijital Türkiye Yuvarlak Masası faaliyetleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, TÜSİAD Yazılım Çalışma Grubu Başkanı Utku Barış Pazar ve DIGITALEUROPE Genel Direktörü Cecilia Bonefeld-Dahl, Avrupa’nın dijital on yılı ve 2030 dijital hedeflerinin farklı boyutlarıyla ele alınacağı bir sohbet gerçekleştirecek.”
 
Etkinliğe sizin ve/veya kuruluşunuzdaki yöneticilerin katılımından memnuniyet duyarız. Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü yayından hemen önce paylaşılacaktır. Etkinlikte İngilizce- Türkçe simultane çeviri sağlanacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 03-11-2021, Çarşamba, 16:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 03-11-2021, Çarşamba, 17:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.