EBRD Geçiş Raporu “Sistem Yükseltmesi: Dijital Faydayı Sağlamak” Webinarı

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) her yıl Orta ve Doğu Avrupa, Orta Asya ve Güney ve Doğu Akdeniz’de geçiş sürecindeki 30’dan fazla ülkenin siyasal ve ekonomik reformlarını ve demokratik kurumların gelişimiyle uzun vadeli ekonomik büyüme arasındaki bağlantıları ele alan “Transition Report/ Geçiş Raporu” yayınlamaktadır. 2021-2022 raporu “Sistem Yükseltmesi: Dijital Faydayı Sağlamak” başlığıyla yayınlanmıştır.

Rapor, EBRD bölgelerindeki ekonomilerin hem küresel COVID-19 pandemisi bağlamında hem de bunun ötesinde dijitalleşmeden faydalanabilme yollarına değinmekte, yeni bir dijital dönüşüm endeksi ile birlikte ülkeler içindeki ve arasındaki dijital bölünmelere genel bir bakış sunmaktadır. EBRD tarafından hazırlanan ve raporun konusu hakkında bilgi sunan not ekte yer almaktadır.
 
Açılış konuşmalarının TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Başkanı Serkan Sevim ve
EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner tarafından gerçekleştirileceği webinar 30 Kasım Salı günü 17.00-18.30 saatleri arasında düzenlenecektir. Raporun tanıtımı EBRD Baş Ekonomisti Beata Javorcik tarafından yapılacaktır. 
 
İngilizce-Türkçe tercüme yapılacak olan webinara sizin ve şirketinizdeki uzmanların katılımından memnuniyet duyarız.
 
Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetlilerimiz ile etkinlik günü yayından önce paylaşılacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 30-11-2021, Salı, 17:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 30-11-2021, Salı, 18:30
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.