Uluslararası Ticari Uyuşmazlıkların Çözümünde Tahkimin Kullanılması: ICC-VIAC-ISTAC ile Buluşma Webinarı

TÜSİAD Hukuk İşleri Çalışma Grubu tarafından 20 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 14.00’da düzenlenecek ve programı aşağıda sunulan “Uluslararası ticari uyuşmazlıkların çözümünde tahkimin kullanılması: ICC-VIAC-ISTAC ile buluşma” başlıklı webinara katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Etkinlikte International Chamber of Commerce (ICC) ve Vienna International Arbitration Center (VIAC) temsilcileri ile tahkim merkezlerinde uluslararası ticari uyuşmazlıkların çözümünde uygulanmakta olan kurallar ile bu kuralların benzerlikleri ve farklılıklarının karşılaştırmalı olarak incelenmesi ve tartışılması amaçlanıyor. VIAC Genel Sekreteri Sayın Dr. Alice Fremuth-Wolf, ICC Bölge Direktörü Sayın Dania Fahs’ın katılımı, Istanbul Arbitration Center (ISTAC) Başkanı Sayın Prof. Dr. Ziya Akıncı’nın açılış konuşması ve Akol Law Partner’ı Sayın Ceyda Akbal Schwimann moderatörlüğünde webinarımızı gerçekleştireceğiz. Webinarın son bölümünü sorularınızın cevaplandırılmasına ayıracağız.

İngilizce- Türkçe simultane çevirinin olacağı ve çevrimiçi gerçekleşecek etkinliğin ayrıntılı programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü yayından hemen önce paylaşılacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 20-12-2021, Pazartesi, 14:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 20-12-2021, Pazartesi, 16:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.