TÜSİAD Sağlığın Geleceği: 2030 için Öngörüler Webinar Dizisi -I-

TÜSİAD Sağlık Çalışma Grubu, sağlık sektöründe sistematik bir değişime yol açacak olan inovatif eğilimleri tüm dinamikleri ile tartışmak hedefiyle “Sağlığın Geleceği: 2030 için Öngörüler Webinar Dizisi”ni başlatıyor. Webinar dizisinde, sağlık alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarında değerli çalışmalar yürüten araştırmacılar ve girişimciler ile sağlık sisteminin yeni eğilimleri ve gelecek vizyonları ele alınacak.

Webinar dizisinin ilk etkinliğinde, “Bugünden Yarına Sağlıkta Küresel İnovasyon” başlığı ile çevrimiçi olarak 1 Mart 2022 Salı günü, 17.00-18.00 saatlerinde Stanford Üniversitesi, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Canary Kanser Erken Teşhis Merkezi Direktörü Prof. Dr. Utkan Demirci konuk edilecek. TÜSİAD Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Emre Eczacıbaşı tarafından yapılacak açılış konuşmasının ardından, Sağlıkta İnovasyon Alt Çalışma Grubu Başkanı Ufuk Eren moderasyonunda Prof. Dr. Utkan Demirci, kendi alanındaki gelişmeleri ve çalışmalarını sağlığın geleceği perspektifiyle aktaracak. 

Etkinliğe erişim linki, katılım bildirenler ile etkinlik günü yayından hemen önce paylaşılacaktır. Etkinliğe katılımınızdan ve davetimizi ilgili çalışanlarınızla da paylaşmanızdan mutluluk duyacağız.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 01-03-2022, Salı, 17:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 01-03-2022, Salı, 18:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.