360° Yeşil Mutabakat Eğitim Semineri Dizisi Tanıtım Etkinliği

Avrupa Yeşil Mutabakatı AB’nin ticaret paydaşı ülkeler için çeşitli riskler yanında birçok fırsatı da beraberinde getiriyor. Türkiye iş dünyasının Yeşil Mutabakatın farklı bileşenleri ile etkileşimi olacak dönüşüm konularında bilgiye erişim kanallarının artırılması ve fikir alışverişi kritik önemde. 

TÜSİAD üyelerinin şirketlerindeki üst düzey yöneticilere ve karar alıcılara yönelik uzman konuşmacıların yer alacağı bir eğitim semineri dizisi başlatıyoruz. “360° Yeşil Mutabakat” başlıklı eğitim semineri dizisinin tanıtım etkinliği 21 Mart tarihinde 11:00-12:00 saatleri arasında online olarak düzenlenecektir.  

Tanıtım etkinliği TÜSİAD Yeşil Mutabakat Görev Gücü Başkanı Fatih Özkadı moderasyonunda, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Yatırım Ortamı Yuvarlak Masa Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu ve Enerji ve Çevre Yuvarlak Masa Başkanı Cevdet Alemdar’ın konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşecektir. 

Etkinliğe sizin, kuruluşunuzdaki yöneticilerin ve karar alma süreçlerinde rol alan yetkililerinizin katılımından büyük memnuniyet duyarız.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildirenler ile etkinlik günü yayından önce paylaşılacaktır. Etkinliğin detaylı programı ayrıca iletilecektir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 21-03-2022, Pazartesi, 11:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 21-03-2022, Pazartesi, 12:00
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.