Dijital Olgunluk Değerlendirme Webinarı - TÜSİAD SD² & MEXT 'SIRI'

TÜSİAD’ın 2018 yılında başlattığı TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı (TÜSİAD SD2) çerçevesinde Teknoloji Kullanıcıları ve Teknoloji Tedarikçileri buluşturulmaktadır. Teknoloji kullanıcılarının ihtiyacına çözüm bulunması, KOBİ’lerin teknoloji üretiminin desteklenmesi, yereldeki teknoloji tedarikçi ağı ve yetkinliğinin tanıtılması ve iyi uygulama örneklerinin ortaya konması amaçlanmaktadır. 

TÜSİAD SD2 teknoloji kullanıcıları için MESS (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası) iş birliği ile dijital dönüşüm ihtiyaçlarını belirlemekte kullanılan “SIRI (Smart Industry Readiness Index) Dijital Olgunluk Değerlendirme” konusunda bir webinar gerçekleştirilecektir. Şirketlerin dijital dönüşüm ihtiyaçlarını belirlemek ve SD2 sürecinde ihtiyaçlarını somut proje ve çağrılara yöneltmekte önemli rol oynayacağını öngördüğümüz oturum 24 Mart 2022 tarihinde 14.00-15.00 saatleri arasında online olarak düzenlenecektir. WEF-Dünya Ekonomik Forumu’nun da global ölçekte desteklediği SIRI çalışmasının yaklaşımı ve süreci aktarılacak, değerlendirme çıktıları ve yapılan çalışma sonucunda önerilen dijital dönüşüm yol haritası örneklerle anlatılacaktır.

Etkinliğe sizin, kuruluşunuzdaki yöneticilerin ve karar alma süreçlerinde rol alan yetkililerinizin katılımından büyük memnuniyet duyarız.

Etkinliğe erişim linki, katılım bildirenler ile etkinlik günü yayından önce paylaşılacaktır. Etkinliğin detaylı programı ayrıca iletilecektir.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 24-03-2022, Perşembe, 14:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 24-03-2022, Perşembe, 15:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.