Türkiye - Hollanda İnovasyon İşbirliği No 1 / TÜSİAD Hollanda Görev Gücü Toplantı Serisi

TÜSİAD Hollanda Görev Gücü çalışmaları kapsamında, 6 Nisan Çarşamba günü TSİ 16.00-17.00 saatleri arasında Türkiye - Hollanda İnovasyon İşbirliği toplantı serisinin ilki düzenleniyor.

Görev Gücü Başkanı Dr. Rıza Kadılar ile Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu’ndan İnovasyon Ateşesi Rory Nuijens ve Hollanda Dış Yatırım Ajansı Türkiye ve Balkanlar Direktörü Necla Günay moderatörlüğünde gerçekleşecek çevrimiçi toplantıya, Hollanda Ekonomik İşler ve İklim Politikası Bakanlığı Uluslararası İnovasyon İşbirliği Program Lideri Jaap Broersen konuk olarak katılacaktır.

Hollanda’nın inovasyon konusundaki öncelik ve politikalarının, teknoloji kümelerinin, Türkiye ve Hollanda arasındaki olası işbirliği imkanlarının Türk iş dünyası ile paylaşılacağı çevrimiçi toplantıya sizlerin ve kurumunuzdaki ilgili yetkililerin katılımından memnuniyet duyarız.

İngilizce olarak gerçekleştirilecek etkinliğin programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Etkinliğe erişim linki, katılım bildirenler ile etkinlik günü yayından önce paylaşılacaktır.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 06-04-2022, Çarşamba, 16:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 06-04-2022, Çarşamba, 17:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.