İşverenlerin Çalışanlarına Sunabileceği Kreş Destekleri ve Teşvikler - Bilgilendirme Toplantısı

Çalışma hayatında kadın istihdamını artırmak odağıyla yürütülen pek çok çalışma olmakla beraber, bu konuda somut bir ilerleme sağlamak bakımından çocuk bakımı ve kreşlerin yaygınlaştırılması hala en önemli ihtiyaçlardan biri olarak ön plana çıkmaktadır.  TÜSİAD, AÇEV ve PwC işbirliği ile 2019 yılında yayınlanan İş ve Özel Yaşam Dengesi Yolunda Çocuk Bakım ve Eğitim Kurumlarının Yaygınlaştırılması raporu, Türkiye’den ve dünyadan örneklerle bu konuda hem şirketlere seçenekler sunmakta hem de bütüncül bir kamu politikası oluşturulmasına yönelik öneriler içermektedir.

Çocuk bakım destekleri konusunda özel sektörde hayata geçirilen iyi uygulama örneklerini dinlemek ve vergisel avantajlar hakkında farkındalık yaratmak üzere 15 Aralık 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz “İşverenlerin Çalışanlarına Sunabileceği Kreş Destekleri ve Teşvikler - Bilgilendirme Toplantısı”nda sizleri ve kurumlarınızın başta insan kaynakları ekipleri olmak üzere yetkililerini aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Ayrıca, bakım ekonomisi ile ilgili gelecek çalışmalarımıza katkı sağlamak üzere linkteki kısa anketimizi yanıtlamanızdan memnuniyet duyacağız. 

Etkinliğin ayrıntılı programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Etkinliğe erişim linki, katılım bildiren davetliler ile etkinlik günü yayından hemen önce paylaşılacaktır.

 

Program

11.00    Oturum: İşverenlerin Çalışanlarına Sunabileceği Kreş Destekleri ve Teşvikler

             Moderasyon: Billur BARLIN, TÜSİAD Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu Başkanı

             Dilek ÖZMEN, FİBA Holding Sosyal Yatırımlar Müdür Yardımcısı

             Ece İLTER CUSTAN, Vialto Partners Direktör

11.40   Soru-Cevap

12.00   Kapanış

 

Etkinlik öncesi kısa anketimizi yanıtlamanızdan memnuniyet duyacağız.

https://tr.surveymonkey.com/r/7RZB2C3

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 15-12-2022, Perşembe, 11:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 15-12-2022, Perşembe, 12:00
Yer / Location Çevirimiçi
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.

Etkinlik Arama