'Türk Tüccar Devletinin Yükselişi ve Gerileyişi: Bir Çıkış Yolu Var mı?” Konferansı ve Dış Politika Forumu yıldönümü kokteyli

Boğaziçi Üniversitesi-TÜSİAD Dış Politika Forumu, 2010 yılında yeniden faaliyete geçmesinin beşinci yıl dönümünü kutlamak üzere 5 Mart 2015 Perşembe günü 16.30-18.00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Rektörlük Konferans Salonu'nda Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü eski öğretim üyesi ve Brookings Enstitüsü TÜSİAD kıdemli araştırmacısı ve Türkiye Projesi Direktörü Prof. Dr. Kemal Kirişci'yi konuk edeceği bir konferans düzenleyecektir. 

 

Prof. Dr. Kirişci “Türk Tüccar Devletinin Yükselişi ve Gerileyişi: Bir Çıkış Yolu Var mı?” başlığı altında Türkiye’nin dış politikası ve ekonomisi arasındaki ilişkiler ve geleceğe yönelik beklentiler hakkındaki görüşlerini paylaşacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacaktır.

 

Türkçe olarak düzenlenecek konferansın ardından saat 18.00-19.00 arasında Dış Politika Forumu’nun yeniden kuruluşunun beşinci yıldönümünü kutlamak üzere Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes’ın katılımlarıyla aynı binada bir kokteyl daveti gerçekleştirilecektir.

 

Söz konusu konferansa ve ardından düzenlenecek kokteyle şahsınızın ve/veya kuruluşunuzdaki ilgili uzmanların katılımından büyük memnuniyet duyarız. 

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 05-03-2015, Perşembe, 16:30
Etkinlik Bitiş / Event end Date 05-03-2015, Perşembe, 18:00
Bu Etkinlik için katılım süresi dolmuştur.