Eğitimde Yeni Trendler Uluslararası Konferansı: STEM

Bilgi toplumuna ve bilgi ekonomisine dönüşüm yolunda, özellikle “Fen, Teknoloji Mühendislik ve Matematik” (Science, Technology, Engineering, Mathematics-STEM) alanında çalışanların önemi her geçen gün artmaktadır. Bu alanda yetişmiş iyi eğitimli işgücü ihtiyacı, birçok ülkede iş dünyasının önemli kaygılarından biri olarak ortaya çıkmaktadır. TÜSİAD’ın STEM eğitimine verdiği önem çerçevesindeki çalışmaları devam etmektedir.

29-30 Mayıs 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde, Bahçeşehir Üniversitesi-Georgia State Üniversitesi-TÜSİAD işbirliğiyle “Eğitimde Yeni Trendler Uluslararası Konferansı” STEM temasıyla düzenlenecektir.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cansen Başaran-Symes’ın açılış konuşmalarında yer alacağı konferansın ilk gününde TÜSİAD üyelerinin firmalarının katılımıyla “STEM Eğitiminin İş Hayatına Yansıması” başlıklı bir panel düzenlenecektir. İki günlük program boyunca STEM eğitimi üzerine araştırmalar ve iyi uygulama örnekleri de paylaşılacaktır. 

Etkinliğe kayıt ücreti bilgisi için http://nteconf.bahcesehir.edu.tr/2015/fees/ linkine tıklayınız. Kaydınızı gerçekleştirmek için http://nteconf.bahcesehir.edu.tr/2015/registration/ linkine tıklayınız.

Etkinlik Ayrıntıları

Etkinlik Tarihi / Event Date 29-05-2015, Cuma, 09:00
Etkinlik Bitiş / Event end Date 30-05-2015, Cumartesi, 17:00